Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  41 kpl

Rajamäen kehitys/T0809 Tähtipallot

Rajamäen kehityksen Tähtipallot T0809 on 24 Tähtitytöstä muodostuva jalkapallojoukkue. Joukkueessa on hyvä yhteishenki, tytöt antavat kentällä aina kaikkensa ja uudetkin harrastajat otetaan aina ilolla vastaan. Tähtipallojoukkue koostuu pelaajien lisäksi myös valmentajista, toimihenkilöistä ja ennenkaikkea aktiivisista vanhemmista, jotka eivät ikinä lakkaa tsemppaamasta kentän laidalla!:)

Stipendin käyttäisimme ensi kesän turnausmatkaan, tarkoituksena on mennä turnaukseen, johon kuuluu yöpyminen turnauspaikan läheisyydessä. Yöreissut tuovat mahtavia muistoja ja kasvattavat entisestään joukkuehenkeä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »