Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  46 kpl

Rumputytöt

Moikka moi! Me olemme kouvolalaisista 05-13-syntyneistä tyttölapsista koostuva iloinen ja energinen jalkapalloyhteisö! Valmentajiemme ja taustahenkilöiden kunnianhimoisena tavoitteena on tarjota laadukasta tavoitteellista toimintaa kaikille alueen jalkapallosta kiinnostuneille tytöille. Aktiiviset huoltajamme tekevät talkoita, jotta harrastaminen on kohtuuhintaista. Harjoittelussamme korostuu monipuolisuus. Pyrimme tekemään aina kaiken hieman paremmin. Meille yhdessä tekeminen on tärkeää! Isoimmat Rumputytöt ovatkin mahdollisuuksien mukaan mukana pienempien treeneissä apuohjaajina tai peleissä pelinohjaajina. Lisäksi vuosittain kokoonnumme yhteen kaikkien Rumpumurusten kesken ja pidämme hauskaa yhdessä!

Mekonomen-stipendin käyttäisimme kaikkien Rumputyttöjen yhteiseen yhteisöllisyyttä lisäävän RumpuGaala -juhlan järjestelykuluihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »