Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  119 kpl

SalPa SB B-tytöt

SalPa SB B-tyttöjoukkue muodostuu ihanista, lajista innostuneista 03-05-syntyneistä tytsyistä 💙. Joukkue pelaa kaudella 2019-2020 Länsirannikon-Sisä-Suomen-Savo-Karjalan yhteistä aluesarjaa.

Mekonomen-stipendillä voisimme esim. helpottaa kannustavien vanhempiemme kuljetustuskaa tilaamalla johonkin turnausmatkalle linja-auton. Tai voisimme stipendillä viettää yhteistä harjoitusaikaa joukkueen kanssa jossain leirillä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »