Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  735 kpl

Sanix Valens Junior

Me olemme Sanix Valens Junior, Lahjan Tyttöjen ja Turun Pyrkivän juniorien SM-sarjan joukkuevoimistelun edustusjoukkue Turusta. Harjoittelemme viikossa 5-7 kertaa ja parhaimmillaan yli 30 tuntia. Joukkueessamme voimistelee 11 vuosina 2007-2005-syntynyttä nuorta urheilijaa. Ensi vuoteen olemme asettaneet korkeat tavoitteet. Niiden ensimmäisenä tärkeänä etappina ovat joukkuevoimistelun EM-kilpailut Moskovassa. Mä lähdemme taistelemaan täydellä teholla, että Moskovassa Suomea edustaisi pitkästä aikaa turkulainen juniorijoukkue. Olemme valmiita panostamaan tähän tavoitteeseen 100%, mutta saavuttaaksemme sen, tarvitsemme myös tukea matkallemme!

Käyttäisimme tuen ulkomaan kilpailumatkoille. Joukkuevoimistelun kansainvälinen kilpailukalenteri kulkee vuonna 2020 aina Malesiaan asti ja muita pysäkkejä ovat mm. Venäjä sekä Kazakstan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »