Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  194 kpl

SB Vantaa B-tytöt

#meidänjengi eli SB Vantaan B-tytöt pelaavat salibandyn Etelä-Suomen kilpasarjaa, ja tavoitteena on kauden lopussa olla mukana vähintäänkin SM-pudotuspelikarkeloissa. Treenaamme ilolla, huumorilla (joskus jopa hyvällä sellaisella), tavoitteellisesti ja kilpailullisesti kolmesti viikossa, ja halukkailla on mahdollisuus hakea lisätreeniä myös seuran naisten joukkueiden kanssa. Onpa tyttöjä nähty naisten peleissäkin jo kuluvalla kaudella. Joukkueen vahvuus on loistava ryhmähenki niin pelaajien, toimihenkilöiden kuin tuikitärkeiden BiancoNero-kannustajiemme keskuudessa. Ryhmähengellä, tahdolla voittaa ja tahdolla puolustaa joukkue on aloittanut sarjakautensa vahvasti, ja näitä esityksiä on aikomus jatkaa.

Joukkue suunnittelee keväälle ulkomaan turnausmatkaa, ja Mekonomen-stipendi helpottaisi kroonisesta vajaudesta kärsivää matkakassaamme huomattavasti.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »