Ääniä:  98 kpl

SB Vantaa P07 Black & White

SB Vantaan 2007 syntyneiden kaksi joukkuetta yhdistettiin tälle kaudelle yhdeksi isoksi joukkueeksi. Tämä mahdollistaa jokaiselle pojalle oman tasoisia pelejä, kuten myös haasteitakin. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 35 poikaa ja kun pelaaminen on hauskaa, niin he pelaavat kolmea eri sarjaa. Pyrimme pitämään toimintamaksut sellaisella tasolla, että kaikki voivat jatkaa harrastustaan kavereiden kanssa.

Vaikka salibandy mielletään halvaksi lajiksi, niin viime kaudesta nousseet harjoituskerrat ja parantuneet harjoitusolosuhteet nostivat joukkueen kuluja huomattavasti. Kahden joukkueen yhdistyminen ja poikien huima pituuskasvu laittoi lähes kaikki pelivarusteet uusiksi.
Vaikka joukkuehenki on jo nyt todella hyvä, niin yhteinen bussi ja/tai laivareissu vähän pidemmälle turnaukseen on kaikkien toiveissa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »