Ääniä:  4 kpl

Siipe F-tytöt

Siipen F-tytöt on 9-10 vuotiaista tytöistä koostuva iloinen pesisjoukkue, joka pelaa ja harjoittelee suurella sydämmellä kansallispeliämme.

Käyttäisimme stipendin ensisijaisesti uusien peliasujen hankintaan. Entisiä peliasuja ovat käyttäneet jo pelaajiemme isät ja äidit ja ne alkavat olla jo niin pintyneet ja kuluneet, ettei edes tahranpoistoaineilla saa niitä enää täysin puhtaiksi. Osa joukueen jäsenistä joutuu myös pelaamaan heille noin kaksi kokoa liian isoilla peliasuilla. Tästä huolimatta pesiksen pelaaminen on tytöistä mahtavaa ja sitä pelataan ja harjoitellaan inokkaasti ympäri vuoden. Jos rahasta jäisi peliasujen hankinnan jälkeen yli voisimme käyttää loput rahoista ensi kesän pelireissujen matkakustannuksiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »