Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  27 kpl

Sisu-Jyvässeudun kelkkajääkiekkoilijat

Sisua ranteeseen! Sisu on jyväskyläläinen kelkkajääkiekkojoukkue, jossa pelaa eri tavoin liikuntavammaisia tai vammautuneita lapsia ja nuoria. Ilon kautta - mutta voitto mielessä treenataan, pidetään leirejä, turnauksia kotimaassa ja ulkomailla.

Tammikuussa 2020 Sisu järjestää historian ensimmäisen kansainvälisen kelkkajääkiekkoturnauksen, SISU-CUPin Jyväskylässä. Joukkueita tulee neljästä eri maasta.
Stipendi käytettäisiin turnauksen kuluihin: tuomarit, jää-aika, ruokailut, palkinnot, invataksi kuljetukset majoituspaikan ja jäähallin välille.
Lisätietoa SISU-CUpista: https://facebook.com/jyvasseudunkelkkajaakiekkoilijat/Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »