Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  2 kpl

Soveltava karate kingit

Soveltava karateryhmä on toiminut syksystä 2018 lähtien. Ryhmäkoko pidetään pienenä, sillä siinä harrastaa lapsia ja nuoria, joilla on erityistarpeita omassa toiminnassaan. syksyllä 2018 ryhmässä aloitti neljä lasta. Tällä hetkellä ryhmässä harjoittelee kuusi lasta. Harjoituksia ohjaa kolme aikuista ja harjoituksissa voi olla lapsella taikka nuorella oma avustaja mukana. Karaten ja fysioterapian avulla yksi syksyllä 2018 aloittaneista lapsista pystyy liikkumaan ilman pyörätuolia. Ryhmän toiminta on laajentunut keväällä ja syksyllä 2019 kahdelle koululle (Malmin Peruskoulu ja Solakallion koulu), jossa seuran lajipäällikkö käy viikottain ohjaamassa iltapäiväkerhoissa erityisliikuntaa. Seuramme on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä Suomen Karateliiton kanssa soveltavan karaten tarjontaa kansallisesti. Lisäksi olemme osallistuneet ja toteuttaneet Suomen Karateliiton parakaratesäännöt yhteistyössä Lahden Karaten kanssa, jotta soveltavan karaten harrastajat pääsisivät kilpailemaan halutessaan.

Käyttäisimme tuen vuoden 2020 toiminnan jatkumisen varmistamiseen. (harjoitusmaksut eivät kata ryhmän toiminnasta koituvia kuluja. Olemme saanut OKM:n seuratoiminnan kehittämistukea tämän ryhmän ja toiminnan käynnistämiseen 2018-2019).

Lisäksi kouluttaisimme lisää ohjaajia soveltavan liikunnanohjaajiksi ja toki tukisimme nykyisten ohjaajien jatkokouluttautumista.

Kiitos Mekonomenille upeasta mahdollisuudesta!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »