Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  58 kpl

Sport Club Vantaa Elite jr.

Hei! Olemme Elite jr ja lajimme on joukkuevoimistelu. Seuramme on Sport Club Vantaa. Iältämme olemme 2006-2004 syntyneitä tyttöjä. Kilpailemme SM-tasolla 14-16 -vuotiaiden sarjassa. Marraskuussa matkaamme Budapestiin Challence Cup-kisaan. Sieltä toivomme hyvää menestystä. Treenaamme kuutena päivänä viikossa salillamme Vantaan Korsossa. Haaveilemme tulevaisuudessa maailmanmestaruudesta ja teemme kovasti töitä saavuttaaksemme unelmamme!

Jos voittaisimme Mekonomen-stipendin, käyttäisimme rahat ulkomaan kisojen kulujen kattamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »