Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  183 kpl

Sun City Swing

Olemme SM-junioritason muodostelmaluistelujoukkue Sun City Swing Naantalista. Joukkueeseemme kuuluu 21 tyttöä ja joukkueen keski-ikä on 15,4-vuotta. Olemme tiivis ja motivoitunut joukkue, jossa treenaamme kehittyäksemme niin joukkueena kuin yksilöinä. Harjoittelemme 5-6 kertaa viikossa jäällä, jonka lisäksi harjoituksiin kuuluu oheisharjoittelua kuten balettia ja fysiikkaharjoittelua.

Osallistumme kilpailuun, sillä olemme lähdössä tammikuussa Zagrebiin Kroatiaan kansainvälisiin kilpailuihin. Ison porukan kanssa matkustaminen ei ole koskaan halvimmasta päästä. Voittorahat auttaisivat meitä kustantamaan ulkomaan matkaa sekä kattamaan kauden muita kilpailukuluja.

Äänestä siis meitä ja tue matkaamme kohti Kroatiaa ja yhteisiä tavoitteitamme!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »