Ääniä:  113 kpl

Sunrise

Sunrise on 2014 perustettu muodostelmaluistelujoukkue Kirkkonummelta. Joukkueessamme on 18 ahkeraa ja reipasta 13-18 -vuotiasta tyttöä. Kilpailemme kolmatta kautta sarjassa nimeltä kansalliset juniorit. Harjoittelemme monipuolisesti ja tavoitteellisesti neljänä päivänä viikossa sekä pidämme teho- ja leiripäiviä pitkin kautta. Treenimme koostuvat jää-, oheis- ja fysiikkaharjoittelusta sekä baletista. Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä sekä joukkueena että nuorina urheilijoina.

Kauden aikana kilpailemme monissa kilpailuissa ympäri Suomea. Joulukuun alussa osallistumme lisäksi ensimmäistä kertaa kansainväliseen kilpailuun, Latviassa järjestettävään Riga Amber Cup:iin. Stipendirahat käyttäisimme kisamatkaan sekä muihin kisoista aiheutuviin kuluihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »