Ääniä:  7 kpl

SVBK Juniorit

Olemme Siuntion venekerhon junioritoiminta ja järjestämme lapsille kesäisin alkeispurjehdusleirejä sekä kesällä joka viikko purjehdusillan jossa pääsee ohjatusti harjoittelemaan lisää leirin jälkeen lisää. Meillä toiminta on pientä, meillä ei ole montaa venettä ja pyöritämme leirejä ja iltapurjehduksia kolmen sisaruksen yhteistyönä palavasta halusta purjehdusta kohtaan. Lapset rakastavat vesillä olemista ja toimintaan tulee joka kesä uusia lapsia vanhojen lisäksi.

Pyrimme pitämään harrastusmaksut pieninä joten valitettavasti se näkyy myös käytössä olevassa kalustossa. Saatu stipendi käytettäisiin uusien isompien veneiden hankintaan ja vanhojen kunnostamiseen jotta toimintaa voitaisiin pitää myös vanhemmille lapsille ja lapsilla olisi turvallista mennä vesille.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »