Ääniä:  249 kpl

Tampereen Pyrintö koripallotytöt -08

Tytöt treenaa 3-4 kertaa viikossa, hiki virtaa, mutta tekemisen täytyy olla myös kivaa. Treeneissä harjoitetaan lasten motorisia taitoja sekä treenataan koripallon perusteiden opettelusta vaativampiin taitoihin, fysiikkaa unohtamatta. Taistelutahto ja periksiantamattomuus ovat muodostuneet tärkeäksi osaksi koripallon pelaamista. Tytöt pelaavat Läntisen alueen minisarjoissa. Tämän lisäksi osallistumme useisiin eri turnauksiin sekä lähellä että kauempana, ovathan turnausreissut joukkuehengen nostattajanakin tärkeitä. Joukkueessa kaikki kannustaa toisiaan ja on hyvä meininki niin tytöillä kuin taustajoukoilla ja vanhemmilla.

Tuotto käytettäisiin koko joukkueen yhteistä keväällä tehtävää ulkomaan turnausta varten. Tuottoa käytettäisiin myös muihin joukkueen kuluihin mm. oheisharjoituksiin, varusteisiin ja välineisiin, alentamaan lasten harrastuksen kustannuksia ja mahdollistettaisiin lasten monipuolisen liikunnan harrastaminen ja kokeilu.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »