Ääniä:  59 kpl

Täyden Kympin Joukkue – Ahmat 2010

Hyvinkään Jää-Ahmat 2010 on Hyvinkään toiseksi nuorin ikäkausijoukkue. Joukkueessa on 39 pelaajaa ja 15 toimihenkilöä. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, maalivahtiharjoitukset viikoittain ja Leijona Liigan pelit alkavat lokakuun lopulla. Joukkueemme suorittaa varainhankintaa kerryttääkseen kassaa, josta jyvitetään kaikille pelaajille tukea harrastuksen kuukausimaksuihin, jäävuoromaksuihin, sekä pelimatkoihin. Tavoitteena on, että kenenkään harrastaminen ei jää taloudellisista asioita kiinni vaan pyrimme tukemaan nuoren liikkumista kaikilla mahdollisilla keinoilla. Liikkuminen luo Turvallisuutta ja Terveyttä on kantava teemamme Hyvinkäällä! Joukkueemme Pelikirjan arvot kaudelle 2019-2020 ovat: 1. jääkiekko on lasta ja nuorta varten 2. tavoitteenamme on hauska, monipuolinen ja laadukas toiminta turvallisessa ympäristössä 3. arvostamme avoimuutta, yhteistyötä ja rehellisyyttä 4. kunnioitamme ja myös huomioimme yksilöllisyyttä 5. kannustus ja myönteinen ilmapiiri antavat eniten

Mekonomenin tuesta käyttäisimme ison osan yhteiseen pelimatkaan vanhempien kanssa, johonkin Liiga paikkakunnalle.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »