Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  122 kpl

Team Estreija / Lahden taitoluistelijat

Olemme lahtelainen SM-juniori-tason muodostelmaluistelujoukkue. Meitä on joukkueessa 18 luisteluun rakastunutta tyttöä. Nuorin on 14-vuotias ja vanhin 19. Jos joukkuettamme pitäisi kuvailla kolmella sanalla, sanoisimme, että Estreija on määrätietoinen, energinen ja itsevarma. Meillä on yhteisiä tavoitteita, joita kohti kuljemme käsi kädessä. Joka ikisissä treeneissä annamme kaikkemme, jotta päästä edes vähäsen lähemmäs “maalia”. Tämän kauden päätavoitteiksi olemme asettaneet täysillä tekemisen, puhtaat suoritukset kisoihin ja esiintymisiin sekä SM-kisapaikan lunastamisen. Näiden lisäksi selkeitä tavoitteita on yhtenäinen joukkue, jossa kaikki luottaa toisiinsa ja kehittyminen sekä yksilöinä että joukkueena. Meistä parasta muodostelmaluistelussa on se, ettei ole ikinä yksin. Oli sitten iloa tai surua, pelkoa tai vihaa, jännitystä, ärsytystä, innostusta, ylpeyttä, onnellisuutta - kaiken voi jakaa joukkuelaisten kanssa. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta - tätä on muodostelma, tätä on meidän joukkue.

Stipendi käytettäisiin kansainväliseen kilpailumatkaan, mikä suuntautuu Nottinghamiin Iso-Brittaniaan tammikuussa 2020.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »