Ääniä:  167 kpl

Team Soleil

Olemme Team Soleil. Olemme nimemme mukaisesti aurinkoisia, kuten usea henkilö meitä kuvailee. Olemme muodostelmaluistelujoukkue, joka kilpailee SM-noviisitasolla ja joka pyrkii aina puskemaan yhdessä eteenpäin vastoinkäymisistä huolimatta. Joukkueena tuemme kaikkia sekä muodostamme yhtenäisen ja räiskyvän kokonaisuuden persoonillamme. Treenaamme motinoituneesti 5-6 kertaa viikossa. Treeneihimme sisältyy niin jäätreenejä kuin myös balettia/tanssia, tulkintaa sekä fysiikkatreenejä.

Kaudemme kohokohtia on joka vuosi ollut ulkomaan kisamatka. Tänä vuonna pääsemme edustamaan upeaa maatamme Kroatiaan tammikuussa 2020, minkä kuluja kattaisimme stipendillä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »