Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  54 kpl

TiPS/Hakunila P2011

TiPS Hakunila on monikulttuurisen Vantaan kaupunginosan ainoa jalkapalloseura. P2011 joukkue harjoittelee ja harrastaa lajia intohimoisella otteella ja palavalla halulla kehittyä unelmiensa mittaisiksi ryhmäksi pelimiehiä. Motivoitunut ja iloinen joukkue haastaa ennakkoluulottomasti ikäluokkansa kärkiseuroja Suomessa. Pienen pelaajaryhmän suurimmat uhkakuvat ovat liittyneet talouteen, jonka eteen tehdään armotonta talkootyötä ympäri vuoden, jotta kaikille pelaajille mahdollistetaan osallistuminen laadukkaaseen toimintaan ja unelma kansainvälisistä pelikentistä säilyy.

Käyttäisimme Mekonomen harrastetuen normaalien kausikustannusten subventointiin ja perus varusteiden, kuten verryttelytakkien ja treenivarusteiden (aidat, kartiot, maalivahdin varusteet, jne.) hankkimiseen joukkueen pelaajille.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »