Ääniä:  92 kpl

TiPS Hakunila Tytöt 2010-2013

Liki 30, aina iloista ja positiivista, 2010-13 syntynyttä tyttöä jaksaa temmeltää pallon perässä säässä kuin säässä. TiPS Hakunilan pienimmät tytöt ovat saaneet nauttia nuorten valmentajiensa opastuksella jalkapallon saloihin perehtymisestä. Pelitaidot ovat kehittyneet ja karttuneet kauden aikana hurjasti. Kiitos Ellin, Emmin, Jaran ja Emman💚⚽

Tuen käyttö:

Haluaisimme käyttää tuen nuorten valmentajiemme koulutusten kustantamiseen sekä heille pienimuotoisten korvausten suorittamiseen. 15-25v valmentajamme käyttävät pyyteettömästi aikaa tyttöjen eteen!💚⚽⚽⚽Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »