Ääniä:  306 kpl

Torpan Pojat T08

On monenlaisia urheilujoukkueita, ja sitten on Topo T08! Tässä 2008 syntyneiden tyttöjen joukkueessa sekä korikseen että hyvään yhteishenkeen panostetaan poikkeuksellisen paljon. Urheilijana kasvaminen ei tapahdu itsestään, vaan tietoisilla valinnoilla ja määrätietoisella työllä. Tämä on valmentajiemme Nooran ja Annan sydämen asia, ja se näkyy myös kentällä. Pelit voitetaan ja hävitään yhdessä, harjoituksissa treenataan tosissaan mutta ilolla, kavereita ollaan myös kentän ulkopuolella ja uudet pelaajat otetaan sydämellisesti vastaan osaksi Topo-perhettä. Kaudella 2019-2020 joukkueessamme pelaa 18 energistä ja iloista tyttöä, joiden pelilliset taidot karttuvat koko ajan huimasti. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa sekä 1. että 2. divaria. Pitkän tähtäimeen tavoitteena on ykkösdivarin kärkipaikka.

Aikaisemmat turnaukset ovat meille paitsi hienoja yhdessäolon kokemuksia, joista kertyvät muistot kantavat pitkälle aikuisuuteen, myös parhaita tapoja kehittyä ja kasvaa urheilijoina. Kotimaisia turnauksia olemme kiertäneet ahkerasti, mutta ulkomaille emme ole vielä päässeet Tallinnaa pidemmälle.

Käyttäisimme stipendirahat Euroopassa järjestettävään turnausmatkaan keväällä 2020. Nämä eivät ole mitään ilmaisia reissuja ja jo ahkerasti vapaaehtoistöilläkään emme matkakassaa saa kasaan, joten kaikki apu, jolla varmistamme kaikkien osallistumisen, olisi ikimuistoinen juttu! Stipendin avulla pääsisimme näkemään, mikä on meidän ikäisten taso Euroopassa ja näyttämään, mistä on Suomen 11-vuotiaat tytöt tehty!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »