Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  4 kpl

TP-47 T04P05

TP-47 T04P05 on sekajoukkue, joka pelaa ja harjoittelee yhdessä kolmesti viikossa. Mukana on parisenkymmentä tyttöä ja poikaa, joiden ikähaarukka on 13-15 vuotta. Hyvin on teini-ikäiset sopeutuneet pelaamaan sekä tyttojä että poikia vastaan, sekä tyttöjen että poikien kanssa.

Junnut ovat siinä iässä, että pelivaatteita uusitaan useasti, kasvupyrähdyksiä tulee vuorotellen tytöille ja pojille. Osalla pelipaita on vm.-17, osalla vm. -19. Stipendi käytettäisiin kattamaan varustekustannuksia, jotta saataisiin vihdoinkin kaikille yhdenmukaiset pelikamppeet.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »