Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  32 kpl

Tps salibandy B-tytöt

Me puolustetaan ja hyökätään, tehdään maaleja ja päästetään maaleja. Me voitetaan ja hävitään, nauretaan paljon ja uskotaan itseemme sekä toisiimme. Me letitetään toistemme hiuksia,matkustetaan bussilla satoja kilometrejä, syödään pastaa ja meidän äidit sekä isät on maailman parhaita kannustajia. Me ollaan ystäviä. Me pelataan säbää isolla mustavalkoisella sydämellä!! Varför paris vi har ju åbo!!

Me päästiin pelaamaan sm-sarjaa,mikä on ihan huikeeta,se oli meidän jokaisen unelma.
10 tunnin bussimatkat pohjoiseen on paras tapa viettää aikaa yhdessä,mutta ei ikävä kyllä ihan halpaa lystiä. Me haluaisimme helpottaa meidän tärkeimpien kannattajien,eli vanhempien arkea. Käyttäisimme stipendin siis matkakuluihin..ja ehkä me syötäisiin pelimatkalla,voitetun pelin jälkeen jotain muuta kuin pastaa;)Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »