Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  142 kpl

Turun Nappulaliiga Kauppari P09

Olemme Turun Nappulaliigan Kauppari P09 joukkue. Kuvassa ystävämme Nalle Nappula ( meitä ujostutti just nyt, eikä uskallettu kuvaan). Kuvia ja juttuja meistä kuitenkin löytyy Fb ja Instagram sivuiltamme. Meissä jokaisesta kasvaa pikku "kapteeni", totesi eräs meidän valmentajista. Se olisikin hieno asia, koska kapteenilta vaaditaan muutakin kuin teknistä osaamista. Harjoittelu on hauskaa ja tähtää taitojen kehittymiseen monenlaisilla harjoitteilla. Meillä on mahtavat ja ammattitaitoiset "valkut",jotka pitävät huolen siitä, että kehitymme ja kasvamme pikkuhiljaa taitavammiksi ja rohkeimmiksi. Mikä hienointa, he tekevät sen ilmaiseksi ,rakkaudesta lajiin ja nuoriin. Meidän porukassa on kiva harrastaa ja pelata. Motomme onkin : " Suurin saavutus urheilussa ei ole se, ettei koskaan epäonnistu vaan, että kykenee aloittamaan uudelleen jokaisen epäonnistumisen jälkeen "

Mahdollisen tukisumman käyttäisimme seuraavasti:
– lihastasapainokartoitus
– erilaiset luennot urheilijoille ja muut tukitoimet
– turnauskustannukset ja varustehankinnat

TÄRKEIN OSUUS. JOS SAAMME TÄMÄN LOISTAVAN TUEN OSTAMME 300E.LLA FUTISTUOTTEITA,JOTKA LAHOITAMME TYKS LASTEN-JA NUORTEN OSASTOLLE ( ub5) JAETTAVAKSI PIKKUPOTILAILLE.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »