Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  93 kpl

TUS E1

TUS E1 Teerijärveltä on 07 ja 08 syntyneiden yhdistelmäjoukkue. Me treenataan ja pelataan kiekkoa tavoitteellisesti unohtamatta hauskanpitoa. Kaikilla on kivaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Huumoria löytyy ja kaikki tsemppaa toisiaan. Tässä porukassa kaikilla on hyvä olla, myös aikuisilla❤️

Me käyttäisimme harrastustuen. turnausreissuun ulkomailla. Se on kaikkien yhteinen haave jonka tämä tuki mahdollistaisi.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »