Ääniä:  3 kpl

Uinti Huvinkään kilpauimarit

Kilparyhmässä ui lapsia ja nuoria väri- ja vau-uimareita. Kaikillaon uinnin suhteen omat tavoitteet ja niihin tuetaan. Uimareita on ikäkausimestaruus ja rollotasolla. Myös vammaisuinti on lähellä Uh: n sydäntä.

Käyttäisimme stipendin yhteen monista kilpamatkoista kotimaassa ja lähinnä majoitukseen koska kotiin saattaa olla satoja kilometrejä ja aamulla kisat jatkuvat usein aikaisin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »