Ääniä:  109 kpl

Uinti Tampere, Uita IKM2

Moro! Altaassa Uinti Tampereen - 05 ja - 06 syntyneiden ikäkausimestaruus- ryhmä. Ryhmä treenaa tavoitteellisesti Suomen huipulla 7-8 krt viikossa. Heidät löytää altaasta jopa klo 6.00! Ryhmä on tiivis ja he tsemppaavat toinen toisiaan eteenpäin, hymyssä suin! :D

Ryhmä hakee tukea kevään ulkomaanleiritykseen, jotta kenelläkään ei leiri jäisi välistä kustannusten takia.
Leiri on tärkeä ihan jokaiselle ryhmäläiselle, sillä se valmistaa kauden pääkisoihin, IKM =ikäkausimestaruuskisaan. Leirillä treenataan tiivisti, kaksi kertaa päivässä tekniikoita hioen ja viimeistellen, hauskanpitoa unohtamatta.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »