Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  1 kpl

UNIVERSA Cycling Team

Universa Cycling Team on syksyllä 2017 perustettu kestävyysurheiluseura, joka keskittyy ensisijaisesti maantiepyöräilyyn. Seuramme jäsenet kilpailevat kuitenkin myös aktiivisesti muun muassa seuraavissa lajeissa: cyclo cross, velodromi, maastopyöräily, ampumahiihto, hiihto sekä juoksu. Toiminta-ajatuksenamme on rakentaa urheilijoille paras mahdollinen toimintaympäristö ja jatkaa sekä edistää Pirkanmaan perinteikästä pyöräilykulttuuria.. Tallissamme on tällä hetkellä viisi nuorta maantiepyöräilyurheilijaa, jotka ovat niittäneet menestystä SM-tasolla (12 mitalia vuonna 2017). Järjestämme säännöllisesti harjoituksia Lempäälä-Tampere ja Närpiö-Kristiinankaupunki –alueilla ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, muun muassa yhteistyöllä Pia Sundstedtin (Euroopan mestari sekä entinen ammattipyöräilijä) kanssa. Toimintamme perustuu jäsenten vapaaehtoistyöhön sekä yhteistyökumppaneiden ja tukijoiden rahoitukseen. ​ MITÄ TEEMME NYT JA TULEVAISUUDESSA Seuramme tavoitteena on lisätä nuorten kilpapyöräilyn tunnettavuutta sekä suosiota Suomessa ja olemmekin tehneet kilpasuunnitelman seuraavalle neljälle vuodelle (2018-2021) tätä tukemaan. Siihen mahtuu mukaan 10-20 urheilijaa jotka kilpailevat seuraavilla kansainvälisillä sarjoilla: U11, U13 ja U15 (10-15v tytöt sekä pojat). Olemme myös tänä vuonna jo osallistuneet Suomessa SM-kilpailuihin sekä useisiin merkittäviin kilpailuihin ulkomailla. Aiomme jatkaa erinomaista menestystämme arvokisoissa ja kahmia lisää palkintosijoituksia maantie-, rata- sekä maastopyöräilystä. ARVOMME JA TAVOITTEEMME Universa Cycling Team mahdollistaa kaikille pyöräilystä kiinnostuneille nuorille, sekä heidän perheilleen, mahdollisimman helppoa sekä matalan kynnyksen toimintaa sekä monipuolistaa pyöräilyharrastusta. Tavoitteenamme on sada pyöräily ympärivuotiseksi urheilulajiksi ja aloittaa säännölliset kilpailut Pirkanmaan alueella. Aiomme myös kehittää kilpailukonseptin suljetulle alueelle (esimerkiksi carting- ja ampumahiihtoradat) jotta kustannukset sekä henkilötyömäärä olisivat mahdollisimman alhaiset ja mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan kilpailemista – myös ilman lisenssiä. Haluamme tarjota jokaiselle Universa Cycling Teamin jäsenelle sekä jokaiselle seuran toiminnasta kiinnostuneelle nuorelle positiivisen sekä hauskan harrastusympäristön jossa toteutetaan puhtaan urheilun periaatteita.

nuorten kilpailumatkat suomessa ja ulkomailla.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »