Ääniä:  67 kpl

Valkeakosken Kiekko-Ahma F2

Valkeakosken Kiekko-Ahman F2-juniorit on pieni, mutta sinnikäs joukkue. Jäällä harjoittelemme kolme kertaa viikossa ja lisäksi oheisharjoitteita on kaksi kertaa viikossa jääharjoitusten yhteydessä. Harjoitteet ovat monipuolisia, joissa harjoitellaan luistelua, kiekonkäsittelyä, pelitilanteita ja muita lajitaitoja sekä pyrimme tarjoamaan edellytykset junioreiden fyysisten ominaisuuksien turvalliselle kehittymiselle. Tällä kaudella harjoitusten lisäksi osallistumme Leijonaliigaan kahdella peliryhmällä. Pelaamme harjoitusotteluita ja pelitällejä lähialueen joukkueiden kanssa. Joukkueellemme tärkeitä arvoja ovat mm. Kaveruus, Tsemppaaminen ,Liikunnanilo Joukkueessamme on mieletön yhteishenki niin pelaajien kuin taustajoukkojen kesken. Seurana Valkeakosken Kiekko-Ahma on lämminhenkinen ja joukkueiden välinen yhteistyö on hyvä.

Käyttäisimme stipendin siihen ,että voisimme osallistua turnauksiin ja saisimme katettua joukkueen harjoituksiin ja toimintaan liittyviä kuluja. Lisäksi toiveena olisi, että saisimme ostettua yhdet lainavarusteet joukkueelle. Lainavarusteilla uusien pelaajien olisi mahdollista kokeilla tätä mielenkiintoista lajia ja täten kynnys lajin kokeilemiseen olisi matalampi
Haluamme pitää harrastamisen edullisena ja täten mahdollistaa kaikille mahdollisuuden harrastaa mahtavaa lajia. Seurana Valkeakosken Kiekko-Ahma on lämminhenkinen ja joukkueiden välinen yhteistyö on hyvä. Joukkueessamme on mieletön yhteishenki niin pelaajien kuin taustajoukkojen kesken. Antamanne tuki tulisi todella tarpeeseen ja avaisi pienelle joukkueelle uusia mahdollisuuksia mahtavan lajin parissa. Käykää tutustumassa joukkueeseen facebookissa ja instagramissa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »