Valkeakosken Kiekko-Ahmat F2

Valkeakosken Kiekko-Ahman F2-juniorit on pieni, mutta sinnikäs joukkue. Jäällä harjoittelemme kolme kertaa viikossa ja lisäksi oheisharjoitteita on kaksi kertaa viikossa jääharjoitusten yhteydessä. Harjoitteet ovat monipuolisia, joissa harjoitellaan luistelua, kiekonkäsittelyä, pelitilanteita ja muita lajitaitoja sekä pyrimme tarjoamaan edellytykset junioreiden fyysisten ominaisuuksien turvalliselle kehittymiselle. Tällä kaudella harjoitusten lisäksi osallistumme Leijonaliigaan kahdella peliryhmällä. Pelaamme harjoitusotteluita ja pelitällejä lähialueen joukkueiden kanssa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkueellemme tärkeitä arvoja ovat mm. Kaveruus Tsemppaaminen Liikunnanilo

Käyttäisimme stipendin siihen ,että voisimme tarjota keväällä pojille jonkun isomman tuenauksen ja saisimme katettua joukkueen harjoituksiin liittyviä kuluja, joita joudumme nyt maksattamaan vanemmilla. Sekä että saisimme ostettua yhdet lainavarusteet joukkueelle , jotta uusien elaajien olisi mahdollista lainata varusteita ja täten kynnys lajin kokeilemiseen olisi pienempi. Tällä hetkellä lanavrusteita otetaan kokeilun ajaksi esim. maalivahdilta joka ei tarvitse pelaajan varusteita tai olen itse omilla rahoilla ostanut kirpputorilta varusteita. Olemme saaneet kokeiluvarusteiden avulla joukkueeseemme kaksi uutta pelaajaa. Heidän vanhemmilta saadun palautteen myötä on tullut ilmi se että uskallus antaa pojan kokeilla lajia oli juurikin siinä että oli nuo lainavarusteet sekä meillä on pienet maksut.
Meidän joukkue aloiti tällä kokoonpanolla elokuussa 19 ja aloitimme nollabudjetilla. Haluamme pitää arrastamisen edulisena ja täten mahdollistaa kaikille mahdollisuuden harrastaa mahtavaa lajia. Olemme yrittäneet etsiä sposoreita mutta Valkeakosken kokoisessa kaupungissa on joukkueita paljon ja kaikki sponsorit on meilkein solmineet josopimuksen. Lisksi muut lajit kuten jalkapallo vie osan sponsoreista. Seuramme on hienosti tukenut ja kannustanut meitä jatkamaan ja joukkuueessamme on mieletön yhteishenki niin pelaajien kuin taustajoukkojen kanssa. Talkoita ja muita rahakeruu tapahtumia olen yrittänyt haalia joukkueellemme mutta monikaan paikka ei huoli meitä koska esim. inventaareihin meillä on liian pieni porukka.Antamanne tuki tulisi todella tarpeeseen. Käykää tutustumassa joukkueemme sivuihin sekä joukkueeseemme facebookissa ja instagramissa.


Äänestys alkaa 23.10.2019


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »