Ääniä:  0 kpl

Valtti T11

valtin tytöt vuosina 11 ja 12 syntyneet tytöt ovat saaneet juuri ensimmäisen virallisen kauden päätökseen. Hymyssä suin mentiin kausi läpi ja joukkuekin kasvoi 17 pelaajasta 38 pelaajaan kauden edetessä.

Käyttäisimme stipendin joukkueen peruskuluihin, yritämme pitää kuukausimaksut mahdollisimman matalina ja tarjota varusteita joukkueen puolesta niille kenellä niitä ei ole mahdollisuutta hankkia omasta takaa.
Yritämme mahdollistaa jalkapallo harrastuksen mahdollisimman monelle nuorelle tytölle ja koitamme poistaa taloudellisia rajoitteita , jotta kaikki halukkaat pääsisivät nauttimaan jalkapallosta ja opiskelemaan joukkuepelin saloja ja yhdessä toimimisen sääntöjä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »