Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  41 kpl

Vihdin VPK:n nuoriso-osasto

Nuoriso-osasto koostuu vihtiläisistä 10-16(18) vuotiaista nuorista. Nuoria on noin 30, joista lähes kaikki osallistuvat aktiivisesti kaikkeen toimintaan. Harjoittelemme viikottain ja tämän lisäksi käymme kilpailuissa ja leireillä. Porukkaan on tervetulleita tytöt ja pojat. Harrastus on ilmainen, jotta kaikilla on tasavertainen mahdollisuus osallistua toimintaan!

Uusiin suojavarusteisiin ja kypäriin, jotta jatkossakin kaikilla olisi ehjät palokunnan tarjoamat varusteet.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »