Ääniä:  1 kpl

VPS-j P11

VPS-j P11 on Vaasan Palloseuran 2011-syntyneiden poikien joukkue. Ikäluokka on juuri siirtynyt ikäkausitoimintaan VPS:n Junnuliigan alaisuudesta, ja nyt otetaan ensimmäisiä askeleita oikeasti omana joukkueena! Tästä syystä meillä ei edes ole vielä virallista joukkuekuvaa. :-D Monet pojista ovat olleet mukana jo useamman vuoden, mutta haluamme tarjota mahdollisimman monelle matalan kynnyksen futisharrastuksen aloittamiseen. Valmennusporukka on ollut tiivis jo useamman vuoden ajan. Pyrimme tuomaan pojille turvallisen ja iloisen ympäristön harjoitella, kukin sillä tasolla jolla haluaa.

Ikäkausitoimintaa aloittaessa tulee paljon kustannuksia kun tarvitaan esim. joukkueelle omia palloja, tarvikkeita, peliasuja ym. Olisi mahtavaa saada tähän helpotusta, jotta voisimme helpottaa vanhempien osuutta kustannuksista.

Samalla olisi myös hienoa antaa seuralle takaisin esim. siten, että voisimme hankkia seuran junioreiden yhteiseen harjoitushalliin tarpeellisia tarvikkeita.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »