Ääniä:  68 kpl

VSS P08

”Hyvä Sudet!” – kannustus kuuluu katsomosta Vihdin Salisusien E1-poikien vanhempien rivistä. On meneillään syksyn sarjapelit. Vihdin Salisudet (VSS) on vuonna 1994 rekisteröity salibandyseura, jossa on lähes 500 harrastajaa eri ikäluokissa. Osa E1-joukkueen 30 pojasta on pelannut jo useamman vuoden yhdessä ja tämä on hionut joukkueeseen hyvän yhteishengen. Iloksemme joukkueessa aloitti myös uusia harrastajia kauden alussa. Pojat ovat taitavia ja motivoituneita. Urheilullisuus näkyy harrastusten kirjossa; salibandyn lisäksi joukkueesta löytyy useampia jalkapallon, jääkiekon ja yleisurheilun harrastajia. Perheille tämä tarkoittaa useita jäsenmaksuja, kausimaksuja, välinehankintoja, pelaajalisenssejä ja varainkeruukampanjoita sekä monia eri kenttien laidalla vietettyjä tunteja. Vihdin kunta on alueena laaja, joten vanhempien panostusta vaaditaan lasten harrastamisen mahdollistamiseksi. Uskomme, että kuuluvuus on tärkeää tämän ikäisille pojille. Tästä syystä haluaisimme tarjota pojille myös yhteisiä elämyksiä treenien ja pelien ulkopuolella. Kun pojat tuntevat toisensa ja me vanhemmat tunnemme toisemme, voimme turvallisin mielin kasvaa poikien rinnalla kohti teinivuosia. Vuosia, jolloin liikuntaharrastukset toivottavasti vielä säilyvät näiden poikien elämässä. ”Voitettiin tai hävittiin, reilu peli pelattiin! VEE, ÄS, ÄS – sudet!” Yhdessä olemme enemmän! Kiitos, jos tuet joukkuettamme antamalla äänesi Vihdin Salisusien E1-pojille.

Joukkueen pojat tulevat eri kouluista ympäri Vihtiä. Voittorahat käyttäisimme joukkueen ryhmäyttämiseen ja joukkuehengen ylläpitoon tarjoamalla pojille ja valmentajille päivän yhdessä toisiinsa tutustuen – ei kouluasioita, ei treenejä, vaan kivaa, kiireetöntä yhdessä olemista ja yhdessä tekemistä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »