Ääniä:  116 kpl

Woman Volley Rovaniemi / D-tytöt

Woman Volleyn D-tytöt pelaavat lentopalloa Pohjois-Suomen aluesarjassa. Rovaniemeläisessä joukkueessa on 18 reipasta 10-12-vuotiasta tyttöä, joilla on hyvä yhteishenki ja kova polte oppia lentopalloa ja edetä harrastuksessa. WoVo D-tytöt harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa, ja päälle tulevat pelireissut eri puolelle Pohjois-Suomea ja muutaman kerran vuodessa kauemmaskin Suomessa. Pelireissut ovat erittäin tärkeitä joukkuehengen ja pelillisen kehittymisen kannalta. Toiminnassa on mukana aktiivinen joukko lasten vanhempia ja sukulaisia, ja talkoilemalla hankitaan varoja joukkueen toiminnan pyörittämiseksi. Vanhempia tarvitaan valmennuksien lisäksi talkoissa ja tien päällä, sillä tunnetusti Lapista on pitkä matka joka paikkaan! Tavallinen pelireissu Ivaloon tietää 574 kilometrin matkaa, osallistuminen Salon Power Cupiin 1702 kilometrin edestakaista reissua. Rahaa siis tarvitaan kipeästi matkakustannusten kattamiseksi, sillä ilman kulkupelejä, menovettä ja virkeitä kuskeja ei pelireissuille päästä! #mekonomen #harrastustuki

Käyttäisimme stipendin kokonaisuudessaan matkakustannuksiin, sillä Rovaniemeltä on pitkä matka joka paikkaan. Turnauksissa käydään muun muassa Ivalossa (meno-paluu 574 km) ja Kempeleessä (meno-paluu 438 km). Matkaan lähdetään yleensä pikkubussilla ja henkilöautoilla, ja polttoainettahan reissuissa palaa.

Vuoden kohokohta on Power Cup -turnaus, joka ensi keväänä järjestetään Salossa. Sinne ja takaisin kotiin tulee matkaa 1702 kilometriä! Ennen Poweria osallistutaan Jymy-turnaukseen Seinäjoella, ja sinnekin tulee matkaa 1058 kilometriä.

Tytöt tarvitsevat siis kaiken mahdollisen avun, jonka voivat turvalliseen liikkumiseen saada.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »